skip to Main Content

‘Meningkatkan pembangunan modal insan untuk negara maju’ merupakan salah satu teras strategik yang diketengahkan dalam Rancangan Malaysia ke-11 (RMKe-11).

Bagi merealisasikan hasrat ini, HaRUM telah mengambil langkah dengan merancang dan menyediakan pelbagai program dan latihan kepada masyarakat setempat dengan pelbagai aktiviti pembelajaran yang boleh diikuti oleh semua peringkat umur tanpa mengira jantina, kaum dan anutan agama. Program/Kursus-kursus yang ditawarkan juga bersesuaian dengan kehendak semasa selaras dengan aspek pembangunan modal insan untuk mewujudkan masyarakat yang berdaya saing selain dari meningkatkan taraf ekonomi masyarakat setempat.

Sokongan dan bantuan anda semua sangat kami alu alukan dalam menjayakan program ini agar kami dapat membantu lebih ramai masyarakat yang berpotensi dan memerlukan di luar sana dalam meningkatkan taraf ekonomi melalui Program Pembangunan Modal Insan ini.

SUMBANGAN:
Maybank
Pertubuhan Ikatan Kekeluargaan Rumpun Nusantara (HaRUM) : 5624 7814 6397

Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi wakil kami En. Abu Bakar http://www.wasap.my/60193038606 atau Cik Hanis http://www.wasap.my/60192629205.

Back To Top