skip to Main Content
MENGORAK LANGKAH DENGAN SEMANGAT 2018

MENGORAK LANGKAH DENGAN SEMANGAT 2018

HaRUM TERUS MENGORAK LANGKAH !!
(Pertemuan bersama Team HaRUM Sabah)

Tahun 2017 telah melabuhkan tirainya. Namun tiada istilah rehat buat HaRUM. Perjuangan untuk menyebarkan kasih sayang dan kegembiraan masih perlu diteruskan.

Presiden HaRUM Tn Haji Sayed Khairul Mizan bersama dua wakilnya Cik Aireen selaku Pegawai Perhubungan Domestik & Antarabangsa HaRUM dan juga Ketua Unit Media II HaRUM En. Akmal telah terbang ke Kota Kinabalu untuk mengadakan pertemuan bersama team HaRUM Sabah bagi mengatur stratergi perlaksanaan misi dan aktiviti HaRUM di Malaysia khususnya di Sabah untuk tahun 2018.

Turut hadir bersama, En Roslan Presiden HaRum sabah, En. Razlan Penasihat HaRUM Sabah yang juga merupakan Pengerusi KUN Sabah serta Ahli-ahli Jawatankuasa HaRUM Sabah yang lain.

Banyak perkara yang telah dibincangkan dan dperhalusi untuk penambahbaikkan dari sudut Komunikasi dan juga Pengurusan didalam organisasi HaRUM yang melibatkan urusan dana, gerak kerja Media, hubungan kerjasama bersama NGO di Luar dan dalam Negara, dan juga perancangan untuk beberapa misi kemanusiaan HaRUM sepanjang tahun 2018. Tn Haji Sayed Khairul Mizan juga seringkali mengingatkan dan menekankan semula objektif, misi dan visi HaRUM kepada seluruh ahli jawatankuasa.

HaRUM juga telah mengatur jadual untuk beberapa pertemuan bersama beberapa pihak di sini antaranya YADIM, I-MEDIK dan Pertubuhan Kebajikan Nurul Musthofa Sabah(PKNMS) dan juga beberapa individu penting disini untuk menjalinkan hubungan kerjasama bersama mereka.

Semoga dengan pertemuan bersama team HaRUM Sabah disini akan menjadi satu titik lonjakan ke arah memperkasakan HaRUM dalam memainkan peranannya menyebarkan Kasih Sayang dan Kegembiraan. Terima kasih diatas semangat dan kerjasama yang ditunjukkan kepada semua penggerak, para pejuang dan pencinta kemanusiaan.

#HaRUM2018
#FaithLoveHappiness

Back To Top