skip to Main Content
KERJASAMA HaRUM Dan YAYASAN DAKWAH ISLAMIAH MALAYSIA (YADIM) SABAH

KERJASAMA HaRUM dan YAYASAN DAKWAH ISLAMIAH MALAYSIA (YADIM) SABAH

KERJASAMA HaRUM dan YAYASAN DAKWAH ISLAMIAH MALAYSIA (YADIM) SABAH

“Bila HaRUM ada misi ke Marawi lagi, jangan lupa maklum pada saya. Saya mahu ikut sekali.”

kata Tuan Haji Samin, Pengarah YADIM Sabah dengan penuh semangat apabila Tn Sayed Khairul Mizan Presiden HaRUM berkongsi pengalamannya sewaktu misi di Marawi.

Pada pertemuan kali ini, team HaRUM telah dijemput sendiri oleh Tuan Haji Samin, Pengarah YADIM Sabah untuk hadir ke rumah beliau duduk berbincang dan bertukar idea dan pendapat bagi mencari ruang dan peluang bekerjasama untuk aktiviti dan misi kemanusiaan pada masa akan datang. Tn Hj Yussup Nanong yang merupakan salah seorang Penasihat HaRUM Sabah juga turut sama hadir.

Tn Haji Samin sangat dikenali sebagai individu yang sangat aktif dan berpengalaman dalam menjalankan pelbagai akitiviti kebajikan dan kemanusiaan terutamanya di Sabah.

Syukur Alhamdulillah, Tn Haji Samin memberi respon yang sangat positif dan gembira untuk bekerjasama dan beliau juga berhasrat untuk memperkenalkan HaRUM kepada beberapa kenalan beliau yang merupakan individu penting untuk membantu dan memberi sokongan kepada HaRUM dari sudut pengurusan dan sumber kepakaran dalam pelbagai bidang.

#HaRUM2018
#FaithLoveHappiness

Back To Top