skip to Main Content
Pertemuan Bersama Wakil Koperasi Masjid Al-Muttaqin

Pertemuan Bersama Wakil Koperasi Masjid Al-Muttaqin

Alhamdulillah, hari ini HaRUM bertemu dengan Tuan Haji Salim dan Tuan Haji Shukor, wakil Koperasi Masjid Al-Muttaqin dari Wangsa Melawati. Koperasi ini diletakkan dibawah pengurusan Masjid Al-Muttaqin untuk menyalurkan beberapa bantuan yang datang dari tabung infaq komuniti dan juga ahli kariah masjid berkenaan.

Pertemuan ini antara lain membincangkan beberapa program dan bentuk usahasama yang boleh dijalankan pada masa hadapan terutama kesiapsiagaan bantuan untuk menghadapi bencana banjir yang diramalkan berlaku pada bulan November depan khususnya di sekitar kawasan Negeri Selangor. InsyaAllah satu kerjasama akan dijalinkan dalam penyediaan barang-barang asas makanan dan kebersihan diri yang akan disumbangkan oleh Koperasi tersebut.

Tuan Haji Salim juga telah menyampaikan beberapa barang keperluan asas untuk bantuan kepada mereka yang memerlukan. Pihak HaRUM bekerjasama dengan My Coffee Shoppe di Subang Permai akan mengedarkan barang-barang tersebut kepada asnaf-asnaf di kawasan berdekatan.

(Link ke FB)

Back To Top