skip to Main Content
SALAMAN BUAT MARAWI

SALAMAN BUAT MARAWI

Setelah beberapa minggu menunggu keputusan dan masa yang sesuai untuk menjalankan misi kemanusian diMarawi, akhirnya penantian yang lama ini berakhir apabila sebuah NGO dari Philippines, “MINSUPALA Realm Intergration for Diversity Inc” telah menawarkan diri untuk bekerjasama dengan HaRUM dalam  menjalankan aktiviti – aktiviti misi kemanusian di Marawi.

Terima kasih yang tidak terhingga pada yang telah menyumbang, segala sumbangan akan kami manafaatkan sebaik baiknya khususnya untuk masyarakat diMarawi. Walaupun jumlahnya tidak begitu besar tetapi sekurang kurangnya dapat mengurangkan beban sebilangan masyarakat disana.

Untuk pengetahuan semua, sumbangan untuk Marawi masih lagi dibuka, jadi pada mereka yg ingin menyumbang bolehlah menyalurkan sumbangan anda di :

Maybank Ak : 5624 7814 6397
Pertubuhan Ikatan Kekeluargaan Rumpun Nusantara

Insyallah, segala pergerakan kami disana akan dipaparkan dari masa ke semasa menerusi akaun facebook rasmi HaRUM  https://www.facebook.com/pg/IkatanKekeluargaanHaRUM untuk tatapan anda semua, kami memohon agar mendoakan keselamatan kami disana dan misi kemanusian ini berjaya disana.

Back To Top